From Old Grand Ballroom to New Concert Hall at the San Francisco Conservatory of Music

12 Oct

It is pretty amazing that the new concert hall has reused the old ballroom as the seating area. The old balcony and ceiling are completely restored. I believe that you can actually sit at the balcony. In order to connect to the new performance stage, one wall of the ballroom was knocked down and a “portal” was created. This portal acts as a time gate separating the old and the new. By the way, the acoustic is stunning too.

50 oak street, san francisco

Advertisements

2 Responses to “From Old Grand Ballroom to New Concert Hall at the San Francisco Conservatory of Music”

  1. John October 19, 2012 at 1:13 pm #

    That looks amazing!

    • kam October 20, 2012 at 11:24 am #

      Yeah, it was a great adaptive-reuse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: